Κατασκευή ιστοσελίδων και eshop

Η επαγγελματική σου σελίδα όπως ακριβώς την θέλεις

Η εταιρία DoT2 Creative Studio παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες και λύσεις κατασκευής ιστοσελίδων, ηλεκτρονικών καταστημάτων, σχεδιασμό λογότυπων, προώθησης ιστοσελίδων σε μηχανές αναζήτησης και social media.

Έχοντας μεγάλη εμπειρία και πολλά έργα ικανοποιημένων πελατών μας στο portfolio, οι προγραμματιστές και οι γραφίστες της εταιρίας είναι σε θέση να καλύψουν όλες τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας, για μια αποδοτική κατασκευή ιστοσελίδας.

 

Η παρουσία σας στο διαδίκτυο οφείλει να πληροί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές και web standards για την μέγιστη δυνατή προβολή και την άμεση απόσβεση της επένδυσής σας.

 

Η κατασκευή ιστοσελίδων και eshop υλοποιείται σε πλατφόρμες ανοιχτού κώδικα (WordPress, Magento), εύκολα διαχειρίσιμες και φιλικές προς τις μηχανές αναζήτησης, χρησιμοποιώντας responsive web design για την ιδανική παρουσίαση σε όλους τους τύπους οθονών (υπολογιστές, tablets, κινητά).

 

RESPONSIVE WEBSITE

Το Responsive Web Design είναι η νέα τάση στην κατασκευή ιστοσελίδων. Η χρησιμότητά του είναι ότι εμφανίζει στον επισκέπτη την ιδανική προβολή ανάλογα με την συσκευή με την οποία πραγματοποιείται η περιήγηση.

Έτσι κάποιος που χρησιμοποιεί το κινητό του “βλέπει” την mobile έκδοση η οποία δεν αποκρύπτει στοιχεία, έχει πιο ευδιάκριτο μενού κατηγοριών και είναι προσαρμοσμένη ώστε να είναι διακριτά τα στοιχεία που θέλουμε να προβάλλουμε σε μια μικρή οθόνη.

 

Ιστοσελίδες που αποδίδουν, με μοναδικό σχεδιασμό, φιλικές στις μηχανές αναζήτησης και με χαμηλό κόστος

 

Με πάνω από ένα εκατομμύριο σχέδια, λειτουργίες και ευκολίες διαχείρισης ιστοσελίδων, προσφέρουμε την καλύτερη λύση για την προσωπική ή την επαγγελματική σου ιστοσελίδα.

Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες κατασκευής και υποστήριξης για την ηλεκτρονική σου επιχείρηση.

Δυναμική σελίδα

Όλες οι σελίδες που φτιάχνουμε προσφέρουν στον χρήστη την δυνατότητα πλήρης διαχείρισης και λειτουργικότητας

Μετατροπή σε eshop

Η επαγγελματική ή εταιρική σου σελίδα μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε ηλεκτρονικό κατάστημα με ελάχιστο κόστος

Powerful Hosting

Σε κάθε μας πελάτη εξασφαλίζουμε τη μέγιστη ασφάλεια, ταχύτητα και διαθεσιμότητα (uptime) για τη σελίδα του.